lauantai 27. tammikuuta 2018

Uusi vuosi


Nyt on vuosi 2017 takana. Vuoteen 2017 on mahtunut paljon kaikenlaista.Tammikuussa menimme meidän ensimmiselle rally-tokokurssille, jonka jälkeen alkoikin rally-tokointoilu. Käytiin Eevan ja Sylvin kanssa treenaamassa ja tein tämän blogin. Kuultiin hammaslääkäriltä yllättäviä ja surullisia uutisia Eddien hammaspuutoksista, joka alkuun oli aika järkyttävää. Siihen loppuikin näyttelyihin treenaaminen. Muuta ihmeellistä tammikuussa ei tainnut tapahtuakaan.

Helmikuussa menimme meidän kolmannelle agilitykurssille. Käytiin Eevan ja Sylvin kanssa treenailemassa hallilla ja nähtiin Eddien veli. Helmikuussa Eddie tuli jo "huimat" 7 kuukautta, joka kyllä tuntui paljolta kun aika oli mennyt niin nopeasti. Helmikuussa aloitimme myös kapulan treenaamisen. Agilitytreenit meni välillä onnistuneesti, välillä niistä ei tullut mitään. Radat olivat pääasiassa max. hidasta hölkkää ja palkata piti aina parin esteen välein. Helmikuun loppupuolella tapahtui jotain, kun yhtäkkiä hajut eivät vieneet ollenkaan agilitytreeneissä. Saatiin paikka Koirakeitaan agilityryhmästä ja olin siitä erittäin onnellinen.


Maaliskuussa Eddieltä poistettiin pari hammasta. Agilityssä vauhtia tuli enemmän ja Eddie alkoi oikeasti innostumaan. Maaliskuussa Jack myös täytti 8.v! Muuta erikoista maaliskuussa ei oikein tapahtunut.

Huhtikuussakaan ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Käytiin treenaamassa agilityä, lenkkeiltiin ja treenattiin rally-tokoa kotona.

Toukokuussa meillä alkoi Anja Ahosen agilityryhmä. Siirryttiin Koirakeitaalla agilityä pitempään harrastaneiden yhmään, jossa ollaan edelleen. Käytiin siis kahdesti viikossa treenaamassa ja treenit sujui kaikin puolin kivasti.

Kesäkuussa mentiin Anjan agilityleirille. Leirillä Eddie voitti kontaktipelkonsa. Leiri ei sujunut hirveän hyvin juoksuisen nartun takia.

Heinäkuussa olin pari viikkoa Englannissa ilman koiria. Eddie täytti vuoden ja alettiin treenaamaan myös kapulan noutoa. Meillä alkoi viiden viikon tauko agilitystä. Käytiin koirien kanssa Helsingissä ja tuttujen mökillä.

Elokuussa starttasi koirakeitaan agilityryhmä ja treenit jatkuivat myös Anjan ryhmässä. Uskaltauduttiin myös meidän ensimmäisiin agilityepiksiin. Otin kaksi starttia supermölleihin, joista toinen oli puhdas rata. Elokuussa tutustuin paljon uusiin koiraihmisiin joista osan tapasinkin epiksissä.

Syys- ja lokakuussa ei oikein tapahtunut mitään erikoista. Syyskuussa mentiin Eevan, Sirjan, Emilyn ja Mintun kanssa treenaamaan showhaulle ja kiertelemään koirakauppoja. Lokakuussa loppui Anjan treeniryhmä ja me käytiin toisissa epiksissä. Saatiin taas yksi puhdas rata ja toinen sija. Käytiin treenaamassa agilityä kerran viikossa ja kerran mentiin koirauimalaan.

Marraskuussa liityin Espoon koirakerhon jäseneksi ja päästiin pitkästä aikaa treenaamaan rally-tokoa ohjatusti. Marraskuussa käytiin myös Nean ja Sissin kanssa treenaamassa.

Jolulukuussa jatkettiin kahdesti viikossa treenaamista, kerran rally-tokoa ja kerran agilityä. Käytiin Mintun kanssa kiertelemässä koirakauppoja ja 31.12 mentiin porukalla treenaamaan agilityä. Joulukuussa vuoden päätti mahtavat koiramessut. Sunnuntaina olin seurani kanssa tarkastamassa ovilla näyttelyyn tulijoiden rokotuksia ja lauantaina kiertelin ja tapasin kavereita.

Sellainen vuosi takana, kaikenlaista siihen on mahtunut.


Sitten tavoitteisiin:

-Rally-tokossa virallisten korkkaus

-Agilityssä virallisiin hypärille

-Ainakin yksi uusi temppu

-Reissu Helsingin keskustaan

-Saada uusia kavereita

-Koirien ohitukset paremmiksiEi kommentteja:

Lähetä kommentti